Szavazás

Hány százalék hozamot szeretnél elérni a tőzsdén?

Havi 1% ............................. (ez évi 12,7%) - 11.6%
Havi 2% ............................. (ez évi 26,8%) - 10.1%
Havi 3% ............................. (ez évi 42,6%) - 7%
Havi 4% ............................. (ez évi 60,1%) - 4.6%
Havi 5% ............................. (ez évi 79,6%) - 7.9%
Havi 6% ............................. (ez évi 101% -> duplázás) - 11.7%
Havi 8% ............................. (ez évi 152%) - 3.9%
Havi 10% ............................. (ez évi 214% -> háromszorozás) - 14.6%
Havi 13% ............................. (ez évi 333% -> négyszerezés) - 2.8%
Havi 15% ............................. (ez évi 435% -> ötszörözés) - 12.1%
Napi 20% ............................. (láttam egy videót ahol az oktató 100%-ot csinált két nap alatt) - 4.4%
Napi 30% ............................. (most voltam egy méregdrága tőzsdei tanfolyamon és a túl nagy kapzsiságom miatt egy lúzer vagyok) - 1.8%
Napi 40% ............................. (gondolkodás nélkül szoktam szavazni) - 7.5%

Összes szavazat: 3573

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen csak egy vélemény. A lehetetlen egy kihívás. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen egy lehetőség, ezért én megcsináltam."

 

Felraktam a youtube-ra egy újabb videómat, amely bemutat egy 109 százalék profitban levő éles tőzsdei számlát. Arról a számláról készült a felvétel, amelyikről akkor készítettem felvételt amikor 43% pluszban volt. Ez a számla heti 2-3 óra kereskedéssel 16 hónap alatt több mint a duplájára nőtt. 10 ezer dollárról indult és a felvétel végén már 21.023 dollárban van. A videó érdekessége, hogy az elején még 109%-ban van a számla, a felvétel végére viszont átbillen 110% profitba.

Ez egy jó demonstráló számla, könnyen nyomon követhető az eredmény, mert csak az elején lett pénz ráutalva és nem lett róla kivéve a profit.

Többféle irányfüggetlen opció kereskedési stratégia létezik, ezek közül ezen a számlán egy kényelmesebb, de alacsonyabb hozamú verzió került alkalmazásra. Ha az a célod, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni a kereskedéssel, akkor meg kell elégedni a havi 5% profit célkitűzéssel. Heti 2-3 óra kereskedéssel ne akarj 10-15% profitot elérni havonta.

Ha belegondolsz és kiszámolod, akkor a havi 5% a kamatos kamat elve szerint kb. 100% évente. Melyik bank ad ennyi kamatot a pénzedre?

Ha kimaradt az életedből, hogy végre láss egy felduplázott éles tőzsdei számlát, akkor nézd meg ezt a videót. Bemutatom rajta a kötéslistát és a 2013-as év havi lejáratait. Már csak azért is érdemes megnézni, mert ritka az aki képes úgy kereskedni 16 hónapon keresztül, hogy nincs egyetlenegy mínuszos hónapja.

Akkor fognak jól látszódni a számok a felvételen, ha átkapcsolod a videót HD (1080p) minőségre és teljes képernyősre (fullscreen)!

Mivel elég ritka, hogy valaki feltesz ilyen videót az internetre, remélem tetszeni fog. Ebben az esetben lépj be a youtube-ra és kattints a „tetszett” gombra.

A videó egy „kézikamerás” felvétel. Nyilvánvalóan látszik rajta, hogy vágatlan, manipuláció mentes, nem photoshop-olt. Bárki tud rajzolni egy tetszőleges profit görbét, egy excel táblából könnyű törölni a veszteséges trade-eket, egy képernyő (pl. camtasia) videó felvételt is könnyű megvágni, manipulálni.

Ezen a felvételen viszont közvetlenül a brókercégtől kérdezem le a kötéslistát és a havi eredmény kimutatást.

A korábbi felvételt erről a számláról itt tudod megnézni:

A második tőzsdei kereskedési kötéslista az interneten