Szavazás

Hány százalék hozamot szeretnél elérni a tőzsdén?

Havi 1% ............................. (ez évi 12,7%) - 11.6%
Havi 2% ............................. (ez évi 26,8%) - 10.1%
Havi 3% ............................. (ez évi 42,6%) - 7%
Havi 4% ............................. (ez évi 60,1%) - 4.6%
Havi 5% ............................. (ez évi 79,6%) - 7.9%
Havi 6% ............................. (ez évi 101% -> duplázás) - 11.7%
Havi 8% ............................. (ez évi 152%) - 3.9%
Havi 10% ............................. (ez évi 214% -> háromszorozás) - 14.6%
Havi 13% ............................. (ez évi 333% -> négyszerezés) - 2.8%
Havi 15% ............................. (ez évi 435% -> ötszörözés) - 12.1%
Napi 20% ............................. (láttam egy videót ahol az oktató 100%-ot csinált két nap alatt) - 4.4%
Napi 30% ............................. (most voltam egy méregdrága tőzsdei tanfolyamon és a túl nagy kapzsiságom miatt egy lúzer vagyok) - 1.8%
Napi 40% ............................. (gondolkodás nélkül szoktam szavazni) - 7.5%

Összes szavazat: 3573

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen csak egy vélemény. A lehetetlen egy kihívás. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen egy lehetőség, ezért én megcsináltam."

1. Valahogy látszik rajta, hogy nagyon sok pénze van. (öltözködés, kocsi stb…) A „NAGYON profi” az látszik kívülről is. Ugyanis tudja, hogy a piacon is minden a benyomások sokaságától függ.

2. Aktívan kereskedik, befektet a saját és 10 ügyfele pénzével, és azonos ügyleteket köt a saját és a kezelt pénzzel. Azért van csak 10 ügyfele, mert értelmetlen a kicsiket bevállalnia, hiába állnak sorba.

Viszont segítőivel figyelemmel kíséri a portfólió alakulását állandóan.

3. Megélt a kereskedési stratégiája jelentős megváltoztatása nélkül legalább 1 felmenetelt (1-2 év), 1 oldalazást (0,5 év) és 1 lemenetelt (1-2 év) a világpiacon. Tehát legalább 4,5 éve ugyanazt az alapszisztémát követi. Minden jelentős változtatás ugyanis újra gyenge kezdővé alacsonyítja a legeslegnagyon profibb tőzsdést is.

4. Ritkán beszél a tőzsdei sikereiről, inkább megmutatja néhány tőzsdeinas jelöltnek az első alkalommal a kereskedési naplóját (trading log), egy sokat  mondó vigyorral. Mert az éles track rekord a lényeg, a drága és nagy felhajtású marketing duma inkább gyanús.

5. A 3 nagy piac (Amerika, Európa, Ázsia) bármelyikén, vagy inkább mindegyikén szenvedélyesen keresi a pénztermelési lehetőséget, akár 16 órában naponta.

6. Technológiailag a legkorszerűbb eszközökkel dolgozik: optikai hálózat elérés, gyors PC-k, szünetmentes tápok. Több monitoros megosztott képernyők. Több brókerház adatainak figyelése és összehasonlítása. CNBC, vagy Bloomberg Tv adás fut állandóan.

7. A nagyon profi tőzsdés tudja, hogy védenie kell magát, vagyonát és tudását, ezért kizárólag off-shore cégére nyitott tőzsdeszámlái vannak.