Szavazás

Hány százalék hozamot szeretnél elérni a tőzsdén?

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen csak egy vélemény. A lehetetlen egy kihívás. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen egy lehetőség, ezért én megcsináltam."

 

A „Tőzsdei Elvárások Megvalósítása” projekt terv
(összefoglaló)

 

A projekt vezető: Tony James

Tőzsdei gyakorlat: magyar tőzsdén (BÉT) éles kereskedés 3,5 év, ausztrál tőzsdén (ASX) éles kereskedés 2,5 év, amerikai tőzsdén (CBOE, NYMEX) éles kereskedés 2,5 év.

Iránykereskedési gyakorlat, részvény és határidő: 4 év (BÉT, ASX)

Iránymentes kereskedési gyakorlat, összetett opciós stratégiákkal: 4,5 év (ASX, CBOE, NYMEX)

Tőzsde oktatási gyakorlat: 8 előadás az utóbbi négy évben, a legnagyobb létszámú előadás 250 főnek, magántanulók ingyenes oktatása, mentorálása heti rendszerességgel, 10 hónap gyakorlat.

 

Projekt célja: Egy ütőképes csapat kialakítása, amely képes több élesben letesztelt stratégia segítségével hosszú távon rendszeres havi profitot előállítani. A projekt tagok segítik egymást mind a személyiségfejlődésben mind a tőzsdei kereskedésben.

 

Projekt alapelv: A legfontosabb a tőke védelme, mert profitot bármikor elő tudunk állítani, de tőkét létrehozni sokkal nehezebb.

 

Ingyenes tőzsdei oktatás:

Oktató: Tony James

Rendszeresség: heti 1,5 óra tanulónként

Maximális létszám: 5 tanuló.

 

A projekt létszám:

Projekt vezető + 8 tanuló

Eredetileg az ingyenesen oktatott létszámot max. 5 főben határoztam meg. De bevállaltam még 1 + 2 tanulót, az egyiket azért mert nagyon magas személyiségfejlődési szinten van. A másik kettőt pedig azért mert az egyikük régi üzlettársam, ketten jönnek egyszerre és csak kéthetente.

 

Mivel a projekt létszám betelt, sőt túlnőtt az eredeti célon jelenleg a projektbe bejutni szinte lehetetlen, mert az oktatás minden esetben úgy néz ki, hogy a tanulóknak nem kerül pénzbe. Most már csak akkor tudsz bejutni az oktatásra ha saját befektethető pénzzel rendelkezel, saját brókerszámlát számlát nyitsz és feltöltöd. Az oktatási feltételek olyan kedvezőek, hogy Magyarországon ennek a konstrukciónak nincs konkurenciája.

 

Az oktatott és élesben tesztelt stratégiák:

  1. SPX hétvégi opciós stratégia, havi 2-3% profit
  2. SPX opciós stratégia egy és kéthetes opciókkal, havi átlag +5% profit
  3. Olaj opciós stratégia nyaralás közben, havi 8-10% profit
  4. Olaj opciós stratégia aktív odafigyeléssel, havi átlag +15% profit
  5. Olaj opciós stratégia extrém változat, havi átlag +20% (kísérleti éles tesztelés alatt)